Sakarya’da anne ve 5 çocuğu ölümden kıl payı kurtuldu

Sakarya’da anne ve 5 çocuğu, karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yabancı uyruklu aile, ölümün kıyısından son anda kurtuldu. Akşam saatlerinde eve gelen baba, çocuklarını ve eşini baygın halde bulunca komşularına ve 112 Acil’e haber verdi. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, 6 kişiyi hastaneye sevk etti. Ailenin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

YAŞAM 14.02.2022, 08:21 15.02.2022, 09:03
Sakarya’da anne ve 5 çocuğu ölümden kıl payı kurtuldu

Sakarya Serdivan’a bağlı Köprübaşı Mahallesi Aralık Caddesi’nde gerçekleşen olayda yabancı uyruklu bir ailenin kaldığı evden 6 ceset birden çıkmak üzereyken olanlar son anda fark edildi. Bir anne ve 5 çocuğu evde yanık halde bulunan sobayla ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlendi.  



Eve gelen baba, ailesinin kurtarıcısı oldu 

Akşam saatlerinde eve dönen F.A. isimli baba, eve girdiğinde 5 çocuğu ve eşini baygın halde buldu. O panikle önce komşularına haber veren F.A., sonrasında da 112 Acil Servis’e ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, 6 kişiyi evden çıkarttı ve ilk muayenede karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini belirledi.  

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından anne ve çocukları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 

Yorumlar (0)