Ünlü ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, Kovid-19'a yenik düştü

Katıldığı televizyon programlarıyla ünlenen ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, koronavirüs sebebiyle 63 yaşında yaşamını yitirdi. Şamcı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

GÜNDEM 05.02.2022, 12:44
Ünlü ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, Kovid-19'a yenik düştü

Gündüz programlarında kimyasaldan uzak, ekolojik ürün tavsiyeleri ve tarifleriyle ünlenen Ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, 63 yaşında Kovid-19’a yenik düştü.

Vefat haberini, eşi duyurdu

Erkan Şamcı’nın Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan eşi, "4 Şubat 2022 tarihinde değerli eşim Erkan Şamcı, Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Fethiye'de Rıdvan Cami'nden Pazar günü kaldırılacak olup, öğle namazını müteakiben Çatalarık Mezarlığına defnedilecektir.” açıklamasını yaptı.

Erkan Şamcı kimdir?

1959 yılında Erzurum'da doğan Erkan Şamcı, İlköğretim, ortaokul ve lise tahsilini Anadolu'nun farklı kentlerinde tamamladı. Daha sonra 1984 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu. Şamcı, araştırmacı, ekolojik yaşam uzmanı, yazar, aktivist, TV ve radyo programcılığı yaptı. Katıldığı TV programlarında domates ve biber yetiştirmekten doğal şampuan, bulaşık deterjanı yapımına, çim ekme ve döşemeye kadar bilinmesi gereken bilgileri anlatmasıyla geniş bir kitleye adını duyurdu.

Yorumlar (0)