Unkapanı Köprüsü’nde yeniden açılma meydana geldi

İstanbul’da Unkapanı Köprüsü bağlantı noktalarında tekrar bir açılma meydana geldi. Köprü Taksim istikametinde 1 saatliğine trafiğe kapatıldı.

GÜNDEM 13.03.2022, 13:16
Unkapanı Köprüsü’nde yeniden açılma meydana geldi

Bağlantı noktalarında yaşanan açılmadan dolayı Taksim istikametinde trafiğe kapatılan Unkapanı Köprüsü, tekrar trafiğe açıldı.

Dün ve önceki gün de köprüde bağlantı noktalarında meydana gelen açılmadan dolayı Unkapanı Köprüsü trafiğe kapatılmış ve ekiplerin gerdirme çalışmaları sonrasında köprüde ulaşım sağlanmaya başlanmıştı.

Yol 1 saat trafiğe kapandı

Soğuk havanın da etkisin göstermesiyle köprünün bağlantı yollarında bugün tekrar bir ayrılma meydana geldi. Açılmanın da yaşanmasının ardından köprü yaklaşık olarak 1 saat boyunca trafiğe kapatıldı.

Derzlerde açılma meydana geldi

Ekiplerin bölgede yapmış olduğu incelemelerde, soğuk havadan dolayı metalde yaşanan genleşmeyle derzlerde açılma yaşandı.

Açılmanın trafiği tehlikeye atacak düzeyde olmadığının belirlenmesiyle yeniden trafiğe açıldı. Köprüden trafik geçişleri Fatih yönünde tek şeritten gerçekleştirilirken Taksim istikametinde ise sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor.

Yorumlar (0)