Türk bayrağını indirip çöpe atan kadın gözaltında

Adana’nın Seyhan ilçesindeki bir iş yerinde asılı halde bulunan Türk Bayrağını indirip çöpe atan kadın gözaltına alındı ve  gazetecilerin ‘Türk bayrağını neden attınız’ şeklindeki sorusuna, "Çok neşeliydim, çok keyifliydim o yüzden attım” cevabını verdi. 

GÜNDEM 13.07.2021, 09:54 14.07.2021, 08:44
Türk bayrağını indirip çöpe atan kadın gözaltında

İddiaya göre Seyhan ilçesinde M.D. isimli bir kadın, av malzemeleri satan bir işletmede asılı bulunan Türk Bayrağını, indirip çöp kovasına attı. 

Güvenlik kamerasına yansıdı

M.D. isimli kadının Türk bayrağını indirip attığı anlar işletmenin güvenlik kameralarına da yansırken, kısa süre içinde sosyal medyada yayılan görüntüler çok tepki gördü. Adana Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve Türk Bayrağını indirip çöp kovasına atan M.D’yi bulmak için çalışma başlattı. 

“Çok neşeliydim o yüzden attım”

Olayın yaşanmasından 6 saat sonra şüpheli M.D., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolleri için Adli Tıp Birimine getirilen M.D, gazetecilerin ‘Türk bayrağını neden attınız’ şeklindeki sorusuna ise "Çok neşeliydim, çok keyifliydim o yüzden attım. Çok keyifliydim napayım, başka bir sıkıntım yoktu çünkü” şeklinde verdiği cevapla kendisini savundu. 

Sağlık kontrollerinden sonra M.D., emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)