Terörle mücadelede gözaltılar devam ediyor!

Suriye'de terör örgütü YPG/PYD terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen yabancı uyruklu 4 kişi Kayseri’de gözaltına alındı.

GÜNDEM 17.10.2019, 09:59 17.10.2019, 10:04
Terörle mücadelede gözaltılar devam ediyor!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yapılan operasyonda, kimlikleri belirlenen yabancı uyruklu Ahmet E., İbrahim V., Halid A. ve Sabiha M. adlı 1'i kadın 4 kişi yakalandı. Suriye'de YPG/PYD terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen şahıslar emniyete götürüldü.

Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya platformları aracılığıyla Türkiye'nin sınır güvenliği için yapılan Barış Pınarı Harekâtı operasyonu aleyhinde, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünü destekleyen ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini halka karşı kin ve nefrete sürükleyen paylaşımlar yaptığı belirlenen yabancı uyruklu Damoun P. ve Mahmut C.'yi de yakalayarak gözaltına aldı.

Yorumlar (0)