Telegram’dan WhatsApp’a fenomen tabut dansçılarıyla gönderme

Rusya merkezli mesajlaşma uygulaması Telegram’dan yeni gizlilik sözleşmesiyle tartışmaların odağındaki Telegram’a tabut dansçılarıyla bir gönderme mesajı paylaşıldı.

GÜNDEM 11.01.2021, 14:34 12.01.2021, 09:34
Telegram’dan WhatsApp’a fenomen tabut dansçılarıyla gönderme

WhatsApp’ın yeni getirdiği gizlilik ilkeleri 8 Şubat 2021 tarihi itibarıyla değişecek. WhatsApp tarafından bu tarih itibarıyla bu ilkeleri onaylamayan kullanıcıların hesaplarını kullanmaya devam edemeyecek.

Programın internet adresinde yer alan bilgilere göre verilerin Facebook ve buna bağlı başka firmalarla paylaşabileceği bilgisine yer verildi.

Alınan karar sonrası kullanıcılar alternatif mesajlaşma uygulamalarına yöneldi. Yerli uygulamalardan BİP, yabancı uygulamalardan ise Signal ve Telegram şu aralar revaçta.

Telegram Messenger’dan WhatsApp’a tabutlu gönderme

Resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Rusya merkezli Telegram uygulaması, sosyal medyanın dans ederek tabut taşıyan fenomen tabut dansçılarını paylaştı ve tabuta da yeni gizlilik sözleşmesini ekledi.

Telegram’ın yaptığı bu paylaşım kısa bir zaman içerisinde 60 bin retweet ve 242 bin beğeni alarak çok konuşulan konuların başında geldi.

Yorumlar (0)