Survivor’a doping mi karıştı? Acun Ilıcalı net konuştu

Survivor All Star’da Nagihan ve Nisa arasında “doping kullanımı” iddiaları dolaşmaya devam ediyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, tartışmalara son noktayı ada konseyinde koydu.

GÜNDEM 06.04.2022, 17:57 07.04.2022, 09:21
Survivor’a doping mi karıştı? Acun Ilıcalı net konuştu

Survivor All Star’ın dün yayınlanan bölümünde önce ödül oyunu oynandı sonra eleme turuna geçildi. Ödülü ünlüler kazandı ve doyasıya eğlendi. Ancak Gökhan, Ardahan, Gizem ve Barış ada konseyinde kritik dakikalar yaşandı.



Doping iddiası gündeme geldi

Gönüllüler takımından Nisa, Nagihan ile tartışma yaşadı. Nagihan’ın doping kullandığı yönündeki iddialar, adayı karıştırdı. “11 senelik rekorumu kıran olmadı.” şeklinde konuşan Nagihan, doping iddiasını kesin olarak reddetti. 



Nisa, topu Hikmet’e attı

İddiaların ada konseyine taşınması üzerine Acun Ilıcalı, Nisa’ya, bu iddiayı nereden duyduğunu sordu. Nisa ise “Hikmet ağabeyden duydum.” şeklinde yanıtladı. Bu yanıt karşısında en büyük şoku Nagihan yaşadı. Nagihan’ın vücudundaki kaslardan yola çıkarak atılan iddialara karşı Acun Ilıcalı son noktayı koydu. 



“Geçmişle ilgili konuşmak yasak”

Acun Ilıcalı, yarışmacılara şu şekilde hitap etti: “Bu yaptığınız bel altı vurmaktır. Burada hiçbir yarışmacımız, karşısındakinin önceki hayatı hakkında iddialarda bulunamaz ve karşısındakini bu şekilde yıpratamaz. Bu konuda herkesi uyarıyorum. Bundan sonra geçmişle ilgili konuşmayı kesinlikle yasaklıyorum.”



Emre Belözoğlu’ndan örnek verdi

Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu’nu yarışmacılara örnek olarak gösterdi: “Aranızda kendisini tanımayan yoktur. Futbolu bırakalı seneler oldu ama hala kasları yerinde. Naim Süleymanoğlu gibi bir vücudu var. Sporu bırakınca kasların eridiğini kim söyledi bilmiyorum. Ama zamanında gerçekten ciddi şekilde spor yaptıysanız kaslar erimez. Bu konu da artık burada kapansın. Kimse birbirini bir daha bel altından vurmasın. Çünkü bu çok ayıp bir durum hem sizin hem bizim hem de ekranları karşısında izleyenler için.”
 

Yorumlar (0)