Süleyman Soylu'dan sert açıklamalar

Bakan Soylu, Meclis Kadına Şiddetin Nedenlerinin Araştırılması Komisyonu toplantısında konuştu. Sert açıklamalar yapan Soylu, "Kim hırsızlık ve yolsuzluk yapıyorsa Allah belasını versin." dedi.

GÜNDEM 27.05.2021, 18:43
Süleyman Soylu'dan sert açıklamalar

Kadına Şiddetin Nedenlerinin Araştırılması Komisyonu, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık başkanlığında bir araya geldi.

Söz konusu toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra, İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve diğer yetkili isimler de iştirak etti. Toplantı, medya mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Soylu, komisyondaki vekillere sert açıklamalarda bulundu. 



"Ekşi yemedim, karnım ağrımıyor"

Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde: 

"Aklanacak ne yaptım ki? Şahsın birisi bir şeyler söylüyor. Ekşi yemedim, dolayısıyla da karnım ağrımıyor. Türkiye'de terörle mücadelede hangi çevrelerin karnını ağrıttığımızı çok iyi biliyoruz. Kimlerin ayağına bastığımızı da çok iyi biliyoruz. Biz intikam alınacak kişileriz. Türkiye'yi başka bir noktaya getirmeye çaba sarf ediyorlardı. Bu ülkeyi terörün vesayeti altında bırakmayı düşünüyorlardı. Müsaade etmedik. Bunlar uluslararası projelerdir.

Kim hırsızlık ve yolsuzluk yapıyorsa Allah belasını versin.

Bugün günlerden 27 Mayıs. Türkiye'de iftira ve yalanlar üzerinden bir başbakan idam edildi, bakanlar idam edildi. 27 Mayıs süreci günceldir."

Yorumlar (0)