Burdur'da tarlaya inen yamaç paraşütçüsüyle çiftçinin güldüren diyaloğu

Burdur’da bir çiftçinin, tarlasına iniş yapan Kanada uyruklu yamaç paraşütçüsü ile diyaloğu, seyredenleri gülme krizine soktu. Burdur şivesiyle paraşütçü ile konuşan çiftçi, o anları cep telefonuyla kaydetti.

YAŞAM 27.05.2021, 19:08 28.05.2021, 17:47
Burdur'da tarlaya inen yamaç paraşütçüsüyle çiftçinin güldüren diyaloğu

Kanada uyruklu bir yamaç paraşütçüsü, Denizli Çameli Yaylacık Dağı'ndan dün sabah saatlerinde atlayış yaptı. Paraşütçü, yaklaşık 110 kilometre uzaklıkta bulunan Burdur’un Yassıgüme köyünde Kazım Öz'e ait arpa ekili bir tarlaya acil iniş yaptı. Ekili alanda paraşütçü ile karşılaşan Öz, ilk etapta neye uğradığını şaşırdı. Ardından paraşütçünün yanına giden Öz, cep telefonuyla sosyal medyada canlı yayın yapmaya başladı. Burdur şivesiyle konuşan Öz ile az Türkçesi bulunan paraşütçünün diyalogları ise izleyenleri güldürdü.


 

“'Sorry, sorry' diyorsun da niye buraya iniyorsun?"

Öz’ün, “Ne yapıyorsun? Sen nerelisin? Bu yabancı herhalde. Oğlum, neden ekinin içine iniyorsun?” sözlerine Kanadalı yamaç paraşütçüsü az Türkçesiyle, “Sorry. Acil iniş yaptım.” cevabını verdi. Bunun üzerine ise Öz, “'Sorry, sorry' diyorsun da niye buraya iniyorsun? Zaten yağmur yağmıyor, bir de gelip ekinin ortasına iniyorsun. Akrabalarını çağır, bak döverler seni burada. Özür diliyorsun ama çiğnedin burayı." dedi. 

“Alman çikolatası ver”

Ardından bölgeye Kanadalı paraşütçünün arkadaşlarının geldiğini gören Öz, "Vallahi akrabaları geldi. Bana bir şey yapmazlar, değil mi? 2 bin TL borcun var. Paran yoksa Alman çikolatası ver." sözleri izleyenleri güldürdü.

Yorumlar (0)