Soylu: Orta Doğu’ya da huzur ve barışı getireceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batılı ülkelerin engellemelerine karşın ülke genelinde huzur ve barış ortamını sağladıkları gibi Orta Doğu’yu da huzura kavuşturacaklarını kaydetti.

GÜNDEM 03.10.2021, 17:24
Soylu: Orta Doğu’ya da huzur ve barışı getireceğiz

Bakan Soylu, Kocaeli Kongre Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen İl Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen yeni araçların hizmete alınması töreninde, Hakkari ziyaretinde tıp fakültesini kazanan bir kız öğrenciyle konuşmasını aktardı.

Genç kızın tıp fakültesini kazanıp 13 yaşındaki kız çocuklarını dağa götürerek ellerine silah verenler inat bir sonuca ulaştığını söyleyen Soylu, doğuya yapılmış olan yatırımların bölgeyi bambaşka bir şekle soktuğunu ifade etti.

“Nasıl ki Güneydoğu’ya barışı getirdiysek, Orta Doğu’ya da huzur inşa edeceğiz”

Soylu, tüm engellemelere karşın çalışmaların sürdüğüne vurgu yaparak, “Nasıl ki ülkemize tüm Batı’nın istememesine karşın huzuru ve güveni getirdiysek, güneydoğu ve doğuda da teröre ilişkin mücadelemizde çocuklarımızı huzurlu ve rahat bir ortamda bulundurduysak Allah şahidimiz olsun ki Cumhurbaşkanımızın önderliğinde millet Orta Doğu’yu savaşın içine sokmak isteyenlerin elinden alıp, çevre coğrafyamıza barışı ve huzuru getirecektir. Buna olan inancım tamdır, milletimiz yalnızca gücü yoktur, duası ve Allah’ı vardır.” dedi.

Yorumlar (0)