Cumhurbaşkanı Manisa Gençlik Buluşması’na telefonla katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katıldığı ‘Manisa Gençlik Buluşmaları’ programına telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Z kuşağına seslenerek “Sizlerin buluşmasını çok önemsiyorum” dedi

SİYASET 03.10.2021, 17:27
Cumhurbaşkanı Manisa Gençlik Buluşması’na telefonla katıldı

 Programı kapsamında Manisa’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunus Emre Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğinde gençlerle buluştu. Gençlerle birebir sohbetler gerçekleştiren bakan, katılımcıların cumhurbaşkanı ile iletişim kurmak istemesini iletmesi üzerine harekete geçti ve talep hemen Cumhurbaşkanlığı birimlerine iletildi.

 Kısa bir süre sonra Çavuşoğlu’nun telefonuyla gençlere seslenen Cumhurbaşkanı, bu buluşmasının hayırlara vesile olmasını dileyerek, bereketli bir şekilde neticelenmesini arzu ettiğini söyledi.

Ayrıca gençlerin Manisa’da gerçekleştirdikleri başta Dışişleri Bakanı olmak üzere, diğer bakanlarla birlikte Ak parti teşkilatının yetkilileriyle şu anda yaptıkları ve ileride de yapacakları toplantıların 2023 yılı için önemli çıkışlara vesile olacağını inandığını belirtti.

“Umutlarımız arttı”

Erdoğan gençlerle konuşurken; “Sizlerin buluşmasını çok çok önemsiyorum. Bundan dolayı sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Bu buluşmalarla birlikte sizler adeta şimdiden hazırlıkların içindesiniz. Bunları ihmal etmeden yolculuğa devam etmekte büyük fayda var" cümlelerini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu da toplantıda bulunan gençlerin heyecanına birebir tanık olduğunu söyleyerek geleceğe yönelik umutlarının da arttığını vurguladı.

Programa katılan gençler ise, "Z kuşağı burada, Reis'inin yanında" şeklinde tezahürat yaptı. Son olarak  Bakan Çavuşoğlu imzaladığı topları genç katılımcılara hediye etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)