Soylu'dan Malatya'ya dair iddialara yalanlama

Süleyman Soylu, Malatya'nın 'depremden az etkilenen kentler' arasına alındığına yönelik iddialarının gerçek dışı olduğunu kaydederek, "İlk gün kentlerin eşleşmesi için yapılan, akabinde hemen değiştirilen görseli, haftalar sonra alıp tahrike soyunanlara diyecek söz çok fakat vakti değil. Malatyalı hemşehrilerimiz bu yalanlara asla itibar etmesinler." dedi.

GÜNDEM 06.03.2023, 01:31 07.03.2023, 10:05
Soylu'dan Malatya'ya dair iddialara yalanlama

İçişleri Bakanı Soylu, Malatya'nın 'depremden az etkilenen kentler' arasına alındığına yönelik iddialarının gerçek dışı olduğunun altını çizerek, "Malatyalı hemşehrilerimiz bu yalanlara asla itibar etmesinler. Emirlerine amadeyiz." ifadelerini kullandı. 



"Yalanlara itibar etmeyin"

Bakan Soylu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, sosyal medya platformlarında deprem bölgelerine yönelik olarak birtakım dezenformasyonlar yapıldığının altını çizdi.

Malatya'nın 'depremden az etkilenen kentler' arasına alındığına yönelik iddiaların gerçek olmadığına dikkat çeken Soylu, "İlk gün kentlerin eşleşmesi için yapılan, akabinde hemen değiştirilen görseli, haftalar sonra alıp tahrike soyunanlara diyecek söz çok fakat vakti değil. Malatyalı hemşehrilerimiz bu yalanlara asla itibar etmesinler. Emirlerine amadeyiz. Yaralarımızı birlik ve beraberlik içinde sarmayı sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)