Soylu'dan "Boğaziçi, LGBT ve müsamaha" açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesinde LGBT'li sapkınların Kabe fotoğrafını yere sererek çiğnemesi ve Boğaziçi Üniversitesi'nin işgal edilmesi ile ilgili net açıklama yaptı: Müsamaha göstermeyeceğiz!

GÜNDEM 02.02.2021, 11:52 03.02.2021, 09:37
Soylu'dan "Boğaziçi, LGBT ve müsamaha" açıklaması!

Terör başta olmak üzere tüm suç ve suç örgütleriyle mücadelesinde açık ara Cumhuriyet tarihinin en başarılı İçişleri Bakanlığı görevini yapan Süleyman Soylu, Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe fotoğrafını yere sererek ayaklarıyla çiğneyen LGBT'li sapkınlara kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini, aynı şekilde Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğünü işgale kalkışan LGBT sapkınlarına da müsamahalı olunmayacağını vurguladı.

Sosyal medya platformu Twitter'da yer alan @suleymansoylu hesabı başta olmak üzere diğer sosyal medya platformlarında yer alan hesaplarından da "Tuzağa düşmeyin" başlığıyla paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, Kabe-i Muazzama'ya hakarette bulunan LGBT sapkınlarına müsamaha göstermeli mi gösterilmemeli mi sorusunu yönelterek "Elbette hayır." cevabını verdi.

Rektörlük binasını işgal etmeye çalışan LGBT sapkınlarına da müsamaha gösterilip gösterilmeyeceği sorusunu da aynı paylaşımda yönelten Süleyman Soylu, bu soruya da "Elbette hayır." yanıtını verdi.

Olan biteni izleyen, gösterilerek katılarak oyuna alet olmayan Boğaziçi Üniversitesi'nin sakinlerine de bir sözünün olduğunu belirten Süleyman Soylu, şu şekilde seslendi:

Hayatlarında hiçbir başarıya imza atamayan, bir ajansın ellerinde oyuncak olan hatta solcu bile olamayan kart siyasetçilerin tuzağına kesinlikle düşmeyin. Sizden beklentimiz, okul başarısıdır. Sizden beklentimiz, bilimsel başarıdır. Sizden beklentimiz, güçlü ve büyük Türkiye'ye hazırlanmanızdır."

Yorumlar (0)