Sosyal medyadan kazandığı ilk parayla köylülere baklava ısmarladı

Sinop’un Dikmen ilçesinde köylülerle çektiği videoları sosyal medyadan paylaşan 21 yaşındaki Hilmi İnce, sosyal medya yoluyla kazandığı ilk parayla “Onlara borçluyum” düşüncesiyle köylülere baklava ısmarladı. 

GÜNDEM 11.02.2022, 09:25 13.02.2022, 09:15
Sosyal medyadan kazandığı ilk parayla köylülere baklava ısmarladı

Sinop’un Dikmen ilçesinde Kayışlı Küme Evleri’nde ikamet eden 21 yaşındaki Hilmi İnce, köylülerle video çekerek sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya başladı. 

Kazandığı ilk parayla köylülere baklava ısmarladı

Bu paylaşımlarla köyünün tanıtımına da yardımcı olan İnce, dikkat çekmeyi başardı ve 50 bin takipçiye yaklaştı. Sosyal medya yoluyla kazandığı ilk parayla ise "Hayalimdi, onlara borçluyum" sözleriyle kapı kapı dolaştığı köylülere baklava ikram etti.

“20 kişinin olduğu köyden 50 bin kişiye ulaştım” 

Dikmen Kayışlı Küme Evleri’ndeki paylaşımlarla 50 bin takipçiye ulaşan İnce, “Lise döneminde videolara merakım vardı. Üniversite eğitimimi bitirdikten sonra köyde video içerikler üretmeye başladım. Sosyal medyada fazla ilgi gördü, iyi tepkiler aldım. Açıkçası çok tutacağını düşünmüyordum. Çünkü, küçük bir köy burası. 20 kişinin olduğu köyden 50 bin takipçiye kadar gittim Çoğu insana göre küçük bir şey olabilir fakat benim için önemli bir başarıdır.” açıklamasını yaptı.

İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sosyal medya üzerinden para kazanan kişilerin, kazandıkları ilk parayla yapmak istedikleri şeyler vardır. Ben de ilk parayla köylülere baklava dağıttım. Tabii bundan hiçbirinin haberi yoktu. Baklavayı aldım, kapılarını teker teker çaldım. ‘Sosyal medya üzerinden para kazandım, size borçluyum’ diyerek baklava ısmarladım. Onlar mutlu oldu, ben de mutlu oldum” sözlerini kullandı.

Geleceğe dönük hedefinin; televizyon ve medya bölümünden aldığı eğitim sonrası medyada ilerlemek olduğunu söyleyen İnce, geleceğine oyunculuk ya da reklamcılık ile devam etmek istediğini kaydetti.

Yorumlar (0)