Siyasi partilerden deprem için geçmiş olsun mesajları...

Türkiye'nin birçok bölgesinde hissedilen, ana merkezi Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık’ta 7,4 şiddetindeki deprem sebebiyle siyasi parti liderleri, “geçmiş olsun” mesajlarını paylaştı.

GÜNDEM 06.02.2023, 07:50 06.02.2023, 15:32
Siyasi partilerden deprem için geçmiş olsun mesajları...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin "geçmiş olsun" mesajı paylaştı.

“En az hasarla atlatabilmek için dua ediyoruz”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadelerde bulundu: "Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve birden fazla kentimizde hissedilen deprem sebebiyle bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan felaketi en az hasarla atlatabilmek adına dua ediyoruz. Bütün gücümüzle milletimizin yanında yer alacağız."

Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremin sonrasında bazı kentlerin vali ve belediye başkanlarından yaşananlara dair bilgi aldı. CHP tarafından paylaşılan bilgilendirmelere göre Kılıçdaroğlu, deprem felaketi sebebiyle Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Kahramanmaraş valileri ile Adana ve Mersin büyükşehir belediye başkanlarıyla telefonda görüştü.

“Milletimize geçmiş olsun”

Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğünde meydana gelen depreme dair "geçmiş olsun" mesajını yayınladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akşener, "Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve çevre kentlerde de etkisini hissettiren deprem sebebiyle bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yıkılan binaların altında kalan vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde sağ salim ulaşılması adına dua ediyorum. Rabbim vatandaşlarımızı felaketten korusun" dedi.

“Deprem bölgesine Alperen Arama Kurtarma ekipleri gönderildi”

Kahramanmaraş depreminin ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’den de açıklama geldi. Depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet dileyen Destici, “Depremden etkilenen kentlerimize, milletimize ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem dolayısıyla etkilenen bütün il-ilçe parti ve ocak başkanlarımız ile iletişim içerisindeyiz. Alperen Arama Kurtarma ekiplerimiz deprem bölgelerine gönderilmiş olup, Alperen Ocakları Genel Merkez yöneticileri ve genel başkan yardımcılarımız başkanlığında oluşturulan heyetlerimiz de bölgeye doğru yola çıkmıştır” dedi.

Yorumlar (0)