Silahlı suç örgütüne operasyon

İstanbul’da, ‘uyuşturucu ticareti’, ‘sahte çek, senet’ düzenlediği iddia edilen silahlı suç örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirildi. Özel harekat polislerinin (PÖH) de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

GÜNDEM 10.12.2019, 07:24 10.12.2019, 07:38
Silahlı suç örgütüne operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, ‘uyuşturucu ticareti’, ‘sahte çek, senet’ düzenlediği iddia edilen silahlı suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Önceden tespit edilen adreslere yönelik özel harekat polislerin (PÖH) de desteğiyle sabah saatlerinde baskın yapıldı. Özel harekat polisleri (PÖH) koçbaşı ile kapıları kırarak adreslere girdi. Polisler ekipleri, daha sonra içeride arama yaptı, ‘silahlı örgüt’e ait malzeme ve dokümanlar bulundu.

Yapılan aramaların ardından silahlı suç örgütü üyesi oldukları belirlenen çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

Silahlı suç örgütünün, silah kullanarak ‘uyuşturucu ticareti’ yaptıkları, ‘sahte çek ve senet’ düzenledikleri iddia edildi.

Diğer taraftan gözaltı sayısına ilişkin henüz bilgi gelmedi. 

Yorumlar (0)