Serinlemek istemişlerdi… Aydın’da 2 gencin yürek yakan ölümü

Aydın’da serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte sulama göletine giren 17 yaşındaki Resul Baybura ve 16 yaşındaki Yusuf Güzel boğularak hayatını kaybetti. 

GÜNDEM 20.06.2022, 10:47 20.06.2022, 17:46
Serinlemek istemişlerdi… Aydın’da 2 gencin yürek yakan ölümü

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte hem serinlemek hem de yüzmek için Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan yapay sulama göletine giren Resul Baybura ve Yusuf Güzel, kısa bir süre sonra gözden kayboldu. Yaşanan durum üzerine panikleyen diğer arkadaşları, gölette bir türlü iki gencin izine rastlayamadı. 

Göletin tahliye edilmesi sonrası gençlerin cansız bedenlerine ulaşıldı

Gençlerin panikle ihbarda bulunması sonrası olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gençlerin su altında uzun süre bulunamaması üzerine göletin tahliye edilmesine karar verildi. Gerçekleştirilen tahliye çalışmasının ardından 17 yaşındaki Baybura ve 16 yaşındaki Güzel’in cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Aile üyeleri sinir krizi geçirdi

Olayı öğrenen gençlerin aileleri, bölgeye akın etti. Uzun süre gözyaşı döken aile üyelerinin bazıları ise sinir krizi geçirdi. Göletten çıkarılan Resul Baybura ce Yusuf Güzel’in cansız bedenleri morga kaldırılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yorumlar (0)