Şehidimizin kanı yerde bırakılmadı! 17 terörist etkisiz

Zeytin Dalı Harekât Bölgesi'ne sızma teşebbüsünde bulunan PKK/YPG terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Altun'un kanı yerde bırakılmadı. MSB (Milli Savunma Bakanlığı), alçak saldırıdan sonra 17 teröristin etkisizleştirildiğini bildirdi. 

GÜNDEM 04.12.2020, 10:45 06.12.2020, 14:33
Şehidimizin kanı yerde bırakılmadı! 17 terörist etkisiz

Terör örgütü PKK/YPG tarafından Zeytin Dalı Harekât Bölgesi'ne sızma teşebbüsünde bulunulmuştu. MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamada, TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) bu teşebbüsü fark ettiği, bunun üzerine Mehmetçik ile teröristler arasında çatışma yaşandığı ifade edilmişti.

Söz konusu açıklamada, terör örgütü PKK/YPG'nin saldırısı neticesinde Uzman Çavuş Mehmet Altun'un şehit olduğu belirtilmişti.

Şehadet haberi, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki baba ocağına iletilmiş, Uzman Çavuş Mehmet Altun babası Şükrü Altun ile eşi Esra Altun'un yüreğine ateş düşmüştü.

Uzman Çavuş Mehmet Altun için Hatay Havalimanı'nda cenaze töreni yapılmış, şehidin cenazesi daha sonra Mardin'e uğurlanmıştı. 

17 terörist etkisizleştirildi  

Kahraman komandolar, teröristlerin alçak saldırısından sonra operasyonlarına kararlı bir şekilde devam ederek, Zeytin Dalı Harekât Bölgesi'ndeki teröristlere gereken yanıtı verdi. 

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), hain saldırının ardından 17 PKK/YPG'li teröristin bir daha eylem yapamayacak duruma getirildiğini bildirdi. 

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Zeytin Dalı Harekât Bölgesi'nde şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Altun'un kanının yerde bırakılmadığı ifade edildi. 

Yorumlar (0)