Savcı - Doktor geriliminde son perde: Savcı hakkında inceleme izni verildi

Osmaniye’de gittiği hastanede kendisiyle ilgilenmeyen doktoru ifadeye çağırmasıyla bir anda ülke gündemine oturan Osmaniye Cumhuriyet Savcısı Mehmet B. hakkında HSK’ya inceleme izni verildi.

GÜNDEM 13.04.2021, 12:35 14.04.2021, 09:33
Savcı - Doktor geriliminde son perde: Savcı hakkında inceleme izni verildi

Yaşanan gelişmeler üzerine basın açıklamasında bulunan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Osman Tekne ise söz konusu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi.

Bakan Gül, izin verdi

Ülke gündemini meşgul eden olayın aydınlatılması maksadıyla HSK Başkanı sıfatıyla Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yaşanan olayın her açıdan araştırılması için HSK Birinci Dairesine savcı Mehmet B. hakkında inceleme izni verdi. Ayrıca olayı araştırmak amacıyla müfettiş de görevlendirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili tüm yönlerin araştırılarak müfettiş tarafından rapor hazırlanmasının ardından ise Savcı Mehmet. B. hakkında kusurlu olup olmadığı yönünde bir karara varılacak.

“Hastaneye randevulu gitti”

Gelişmeler üzerine yazılı açıklama yapan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Osman Tekne ise savcısı Mehmet B'nin randevu alarak hastaneye gittiğini dile getirdi.

Yapılan basın açıklamasında asıl doktorun olmaması nedeniyle nöbetçi Doktor Gökhan Günel'in tedaviden kaçındığı ve savcı Mehmet B’yi dışarı attırmak için güvenlikçilere talimatlar verdiği daha sonra ise şikâyet üzerine Günel’in ifadesinin alınarak serbest bırakıldığı ve diğer iddiaların ise gerçekle ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

Yorumlar (0)