Sakarya’da garip olay: Banyo camından giren kargalar duşa dal doldurdu

Sakarya’ya bağlı olan Karasu ilçesinde iş amaçlı yurt dışına çıkan oğlunun 2 senedir boş duran evine giden anne banyoda karşılaştığı manzara karşısında şoka uğradı. Kargalar üç katlı olan evin en üst katından içeri girerek, evin banyosuna dallar ve çöpler yığdı.

GÜNDEM 16.05.2022, 15:00 17.05.2022, 09:06
Sakarya’da garip olay: Banyo camından giren kargalar duşa dal doldurdu

Hayretler içerisinde bıraktıran olay, Karasu ilçesi Kabakoz Sokakta meydana geldi. Sokak üzerinde yer alan üç katlı dairede ikamet eden Ramazan Aydın ve ailesi, iş sebebiyle iki sene kadar önce yurt dışına gitti. İki senedir boş bir şekilde duran evin banyosuna camdan giren kargalar, içeride yer alan duşa kabini tamamen dallar ve çöplerle doldurdu.

Anahtarı istedi

Evin içerisinden karga seslerini duyan Ramazan Aydın’ın annesi Tükeziban Aydın kontrol etmek oğlundan anahtarı istedi. Anahtarın kargoyla gönderilmesinden sonra Tükeziban Aydın gördükleri karşısında hayrete düştü.

“Tülü yırtıp içeri girmişler”

Gördükleri karşısında şaşkınlık yaşayan anne Aydın, “Evladım iki sene öncesinde işi adına yurt dışına gitti. Bu sebeple evi iki senedir boş. Evi ara sıra kontrol ediyorum normalde. Yine kontrol ettiğim esnada havalandırma camının içinden kargaların çıktığını fark ettim. Üst katlardan da karga sesleri duyuyordum. Oğlumdan anahtarı göndermesini istedim, o da kargoyla yolladı. Eve ilk girdiğimde en üst kata çıktım. Kargalar banyo camında bulunan tülü yırtmış ve içeri girmiş. Sonrasında duşa kabini tamamen çöple ve dal parçalarıyla doldurmuşlar. Şu anda da bu kadar dalı ve çöpü nasıl çıkarırım diye kara kara düşünüyorum. Hayatımda şu zamana kadar başıma böyle bir şey gelmedi” şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)