Putin'in görüntüleri herkesi şok etti: Rus lider, Parkinson hastalığına mı yakalandı?

Bir süredir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. Rus liderin, Tacikistanlı mevkidaşı İmamali Rahman ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında ayağını devamlı sallaması, ortaya atılan iddiaları bir kez daha gündeme getirdi.

GÜNDEM 18.05.2022, 17:10 19.05.2022, 18:02
Putin'in görüntüleri herkesi şok etti: Rus lider, Parkinson hastalığına mı yakalandı?

Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlar bir yandan devam ederken, bir yandan da Putin’in yeni görüntüleri İngiliz medyasında gündem oldu.

Putin, sıkça ayağını yere vurdu

Dün, Tacikistanlı mevkidaşı İmamali Rahman’la bir araya gelen Putin’in görüşme sırasında çekilen videosunda, Rus liderin sıkça ayağını yere vurduğu görüldü.

İngiliz medyası: Putin’in bacağı seğiriyor!

Bir süre sonra sandalyedeki oturma pozisyonunu değiştiren Putin, Rahman ile Tacikistan ve Rusya arasındaki ilişkilerin gelişmesi hakkında sohbet ederken ayağını yere sağlam şekilde bastı. Fakat İngiliz medyasında yer alan haberlerde, Putin'in bacağının tekrar seğirmeye devam ediyor gibi durduğu dile getirildi.

Putin'in bacaklarındaki hareketlilik, Rahman'ın dikkatini de çekti

Putin, Parkinson hastası olabilir?

Konuyla ilgili politikacılar, sağlık uzmanları ve hatta sürgünde olan Rus insanları, Putin'in muhtemel olarak ciddi bir rahatsızlıkla mücadele ettiği iddiasını ortaya attı. Hatta son zamanlarda Putin’in sağlık durumuna dair de çok sayıda farklı iddia ortaya atılmıştı.

‘‘Huzursuz bacak sendromu, Parkinson hastalarında sık görülebilir’’

Putin'in Parkinson hastalığı ile mücadele ettiğini düşünen, uzmanlar ise huzursuz bacak sendromu belirtilerinin Parkinson hastalarında sıklıkla görülebileceğini açıkladı.

Yorumlar (0)