Polisten yabancı boksöre: Karşında devletin polisi var, gevezelik etme

Denizli’de tam kapanma nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip arkadaşıyla sokağa dolaşmaya çıkan yabancı boksör, polise yakalandı.

GÜNDEM 07.05.2021, 10:47 09.05.2021, 09:00
Polisten yabancı boksöre: Karşında devletin polisi var, gevezelik etme

Polisin işlem yapması sırasında zorluk çıkaran boksöre polisin tepkisi ise, “Sizin karşınızda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin polisi var” sözleri oldu.

Alkol metreye üflememek için direndi

Türk asıllı ancak aynı zamanda Avusturya vatandaşı da olduğu öğrenilen boksör, ziyaret amacıyla Denizli'ye geldi. Kendisine eşlik eden arkadaşıyla beraber alkol alıp yasağa rağmen sokak aralarında gezintiye çıkan boksör bir süre sonra devriye atan polis ekibine yakalandı. B-Boksörün aşırı alkollü olduğu her halinden belli olan arkadaşı, kendisine uzatılan alkol metreye üflememek için direnince polisleri çileden çıkardı.

“Gevezelik etmeyeceksin”

O sırada arkadaşına yardım etmek isteyen Avusturyalı boksörün ise polislere turist olduğunu söyleyip, "Bana karışamazsınız" sözleri ortamın daha da gerilmesine sebep oldu. Arkadaşına işlem yapılmaması için ekiplere direnmeye çalışan yabancı boksör, polisin "Sizin karşınızda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin polisi var. 'Karışamazsın' diye konuşamazsın, gevezelik edemezsin. Burada sadece sana yöneltilen sorulara cevap vereceksin" cevabıyla neye uğradığını şaşırdı.

Polisten aldığı yanıt üzerine bir süre sessiz kalan yabancı boksör, daha sonra ise kendisini zorla dışarı çıkardığını söylediği arkadaşıyla tartıştı. O anları görüntüleyen basın mensuplarına da saldırgan tavırlarda bulunan boksör, işleme tabi tutulmadan bölgeden uzaklaştırıldı.

Boksörün ayakta zor duran yanındaki arkadaşı ise, uzun süre diremeyeceğini anlayıp alkol metreye üflemek durumunda kaldı. 2.88 promil alkollü olduğu ortaya çıkan şahıs daha sonra ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

Yorumlar (0)