PKK'ya ağır darbe: Çok sayıda terörist öldürüldü

Mardin sınır hattına sızma ve saldırı teşebbüsünde bulunan 9, Suriye'deki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 8 ve Irak'taki Pençe-Kilit bölgesinde ise 5 olmak üzere toplam 22 terörist öldürüldü.

GÜNDEM 10.08.2022, 18:55
PKK'ya ağır darbe: Çok sayıda terörist öldürüldü

Terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlar devam ediyor.

Mardin sınır hattında 9 terörist etkisiz hale getirildi

Mardin sınır hattına sızma ve saldırı teşebbüsünde bulunan 9 terörist öldürüldü. MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından konuya dair gerçekleştirilen açıklamada, "Kuzey Suriye'den Mardin sınır hattımıza sızma ve saldırı teşebbüsünde bulunan PKK/YPG'li 9 terörist daha etkisiz hale getirildi. Teröristlere kuvvetli bir şekilde karşılık vermeyi sürdüreceğiz." denildi.

Kuzey Suriye'de 8 terörist öldürüldü

MSB, Kuzey Suriye'deki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı teşebbüsünde bulunan 8 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, komandoların, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı teşebbüsünde bulunan PKK/YPG'li 8 teröristi öldürdüğü kaydedildi.

Kuzey Irak'ta 5 terörist etkisiz hale getirildi

MSB, Kuzey Irak'ta 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Kuzey Irak'ta başarılı bir şekilde süren Pençe-Kilit Harekatı'nda PKK'lı 5 terörist etkisiz hale getirildi." denildi.

Yorumlar (0)