Üç kız çocuğuna 'mısır' dayağı

Bolu'da bulunan bir villanın bahçesinden mısırları izinsiz bir şekilde aldıkları gerekçesiyle bahçe sahibince darbedildiği iddia edilen üç kız çocuğu, darp raporu aldı.

YAŞAM 10.08.2022, 19:15
Üç kız çocuğuna 'mısır' dayağı

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Sağlık Mahallesi üzerindeki evlerinin yakınında dolaştıkları esnada bir villanın bahçesinde ekili olan mısırları gören 12 yaşındaki F.Ö., A.K. ve T.B. adlı üç kız arkadaş, ev sahibi kadından izin alarak üç mısır kopardı.

Parka giderek mısırları yemeye başlayan kız çocuklarının yanına gelen villa sahibi Erdal Y., mısırları izinsiz bir şekilde aldıkları gerekçesiyle üç çocuğu yumruklayarak darbetti.

Sesleri işiten Meryem B., evladının ve arkadaşlarının darbedildiğini görür görmez parka doğru koşmaya başladı. Bu esnada kadının geldiğini gören Erdal Y., aracına binerek olay mahallinden uzaklaştı.

Evlatlarını sağlık merkezine götürerek darp raporu edinen aileler, ardından polis karakoluna giderek Erdal Y. hakkında şikayette bulundu.

Ekipler tarafından karakola götürülen şüpheli şahıs, ifadesinin alınmasının akabinde serbest bırakıldı.


 
"Beni görünce kaçtı"

Anne Meryem B., basın mensuplarına, "Çocuklar bir mısır sebebiyle darbedildi. Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çocuklar mısırları izin isteyerek almışlar. Çocukların arkasından arabayla gelmiş. Ben komşudayken olup bitenleri gördüm ve hemen koştum. Beni görünce kaçtı." dedi. 

Olaya tanık olan Ayşe Okuyucu da parka otomobille gelen şahsın T.B.'ye yumruk atarak burnunu ve ağzını kanattığını, ardından da diğer çocukları darbettiğini öne sürdü.

Darbedilen çocuklar uyuyamadıklarını, çok korktuklarını, olayın her gece rüyalarına girdiğini ve dışarı çıkmaktan korktuklarını dile getirdi.





Yorumlar (0)