Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: Bir askerimiz daha şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, tarafından yapılan açıklamaya göre Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü üyelerince açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehit oldu.

GÜNDEM 10.08.2023, 15:11 11.08.2023, 12:32
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber: Bir askerimiz daha şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"10 Ağustos 2023 tarihinde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü üyeleri tarafından açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer şehit olmuştur. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile Türk Silahlı Kuvvetleri ve asil milletimize sabır ve başsağlığı dileriz."

5 asker şehit olmuştu

Bölücü terör örgütü üyeleri tarafından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde açılan taciz ateşi sonucu, Uzman Çavuş Kemal Özek ile Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş şehit olmuş, yaralanan 3 askerimiz ise hastaneye kaldırılmıştı. Yaralı askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale ve Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Acı haber ailesine ulaştı

Zonguldak Kozlu Merkez Mahallesi Şehit Recep Eraslan Caddesi'nde yaşayan anne Yasemin ve yaşayan baba Mehmet Emin Sezer'e oğullarının, Topbaşı Mahallesi'nde yaşayan Aleyna Sezer'e ise eşinin şehadet haberi yetkililer tarafından verildi.

Şehidin baba ocağına ve evine Türk bayrağı asıldı.

Şehit Sezer'in henüz 6 aylık bir erkek bebeğinin olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)