Pençe Kilit bölgesinden acı haber: 4 asker şehit, 2 asker yaralı

Pençe Kilit operasyonunun gerçekleştirildiği bölgede teröristler ile çıkan çatışmanın ardından Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım, Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl ve Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan şehit oldu.

GÜNDEM 11.09.2022, 17:42 11.09.2022, 23:23
Pençe Kilit bölgesinden acı haber: 4 asker şehit, 2 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamayla birlikte acı haber geldi. Pençe-Kilit Operasyonu alanında, arama tarama çalışmaları sırasında terör örgütü üyeleri ile yaşanan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım, Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl ve Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan'ın şehit düştüğü, iki askerin de yaralandığı ifade edildi.

MSB: “Yaralılarımıza acil şifa, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz”

Yaralıların ivedilikle hastaneye kaldırıldığı ve tedavilerinin sağlandığı söylenen açıklamada, "Hepimizi derin bir üzüntü ve acıya boğan bu hadisede, yaşamını yitiren aziz askerlerimize Allah'tan rahmet, üzgün ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize sabır ve baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan açıklamada, Pençe Kilit bölgesinde operasyonların hız kesmeden devam ettiği de ifade edildi.



Yorumlar (0)