"Önce millet diyen herkesle çalışırız"

AK Parti Rize İl Başkanlığı'nın düzenlediği yemek sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Altını çizerek ifade etmek isterim ki önce millet ve memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 24.08.2019, 21:03
"Önce millet diyen herkesle çalışırız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanlığı'nın düzenlediği yemek sonrası açıklamalar yaptı.

"DÖNEM, FEDAKARLIK VE UZLAŞMA DÖNEMİ"

"İçeriden ve dışarıdan gelen nifak girişimlerine rağmen Yenikapı ruhunu canlı tuttuk." diyen Erdoğan, "CHP bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına koltuk değnekliği yaparken biz mili iradenin önündeki engelleri kaldırdık. Dönem fedakarlık ve uzlaşma dönemidir. Bizim nazarımızda vatanımızın bekasından milletimizin birlik ve beraberliğinden daha hayati bir kriter yoktur. Altını çizerek ifade etmek isterim ki önce millet ve memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız. Bir siyasetçi için milletin sevdasından teveccühünden daha büyük bir bahtiyarlık yoktur. Pençe harekatlarında teröristleri kovalıyoruz. Türkiye artık kendi ayakları üzerinde duruyor." diye konuştu.

KAYYUM  AÇIKLAMASI

Erdoğan, "Siyasetçiye yetki ve para millete hizmet etsin diye veriliyor. Siz onu Kandil’e gönderirseniz kusura bakmayın hukuk içinde sizi kapıya koyarız. Seçilmiş olmak, hiç kimseye suç işleme özgürlüğü tanımaz. Hangi partiden olursa olsun." dedi.

Yorumlar (0)