Sezen Aksu'nun acı günü

Sanatçı Sezen Aksu'nun, İzmir'de 91 yaşında hayatını kaybeden babası Sami Yıldırım, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene birçok ünlü isim katıldı.

MAGAZİN 24.08.2019, 21:16 24.08.2019, 22:13
Sezen Aksu'nun acı günü

Sezen Aksu'nun babası, emekli okul müdürü Sami Yıldırım, solunum güçlüğü sebebiyle gittiği Çiğli'deki bir özel hastanede, akciğer enfeksiyonu ve çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi. 

2016 yılında vefat eden emekli fen bilgisi öğretmeni annesi Şehriban Yıldırım'ın ardından, babasını da kaybeden Sezen Aksu'yu bu acılı gününde sanatçı arkadaşları da yalnız bırakmadı. 

Cenaze töreninde Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Sıla, Müjde Ar, eşi Ercan Karakaş, Demet Akbağ, Ceylan Ertem ve Saba Tümer'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yer aldı.

Törene katılamayan Zülfü Livaneli, Ebru Gündeş, Hıncal Uluç, Sertab Erener, Müjdat Gezen, Nazan Öncel ve Uğur Yücel de çelenk yolladı. Aksu, kendisini teselli edenlere, "Elbette acılıyız, ancak güçlü olmaya çalışıyoruz" dedi.

Sami Yıldırım'ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra, Örnekköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanında, 2016 yılında vefat eden eşi Şehriban Yıldırım'ın yanında toprağa verildi.

Yorumlar (0)