O ilde 2 haftadır koronavirüs vakası yok!

Gümüşhane'de vatandaşların, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde yapılan "Evde kal" çağrılarına uyarak dışarı çıkmadıkları fark edildi. Önlemlere uyulan kentte, son iki haftadır koronavirüs vakasına rastlanmadı.

GÜNDEM 01.05.2020, 13:17
O ilde 2 haftadır koronavirüs vakası yok!

Gümüşhane'de vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele dâhilinde yapılan tüm çağrılara uyuyor. Kentte yaşayan vatandaşlar, gerekmedikçe evden çıkmıyor. 

Özellikle normal koşullarda kentin en yoğun noktaları olan Oltanbey Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi ile Fatih Parkı'nda belediye temizlik işçileri dışında kimsenin olmadığı fark edildi. 

Belediye işçileri tarafından boş cadde ve sokaklar temizlendi.

Önlemlere birebir uyulan kentte, son iki haftadır koronavirüs vakası tespit edilmedi.

Yorumlar (1)
kadridoyran16@gmail.com 4 yıl önce
Sayın milletimin ferdleri,bu iki şehirdeki insanlar üzerlerine düşen ve sağlık yetkililerinin koydukları kuralları kendi lehlerine oluşacak olan faydayı gördükleri için uygulayıp evlerinde kalmayı görev imiş gibi görerek uygulamaları ile temize çıkmışlardır ama bizim Bursamizda maalesef bu kuralları uygulama zahmetine girmeyenler,tehlikenin farkında olmayıp yakalanan farkında olmayıp başkalarına da bulastiranlar,bulaşmış olanlarda aynı zihniyette olanlar başka birşey değil.