“Ne kadar komünist, sol varsa bizi durdurmaya Rize’ye geldiler”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İyidere-İkizdere Yolu tüneli açılışında konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “Ne kadar komünist, sol varsa alıp buraya geliyorlar. Sizler bu milletin önünü kesemezseniz.” şeklinde konuştu.

GÜNDEM 03.09.2021, 19:03
“Ne kadar komünist, sol varsa bizi durdurmaya Rize’ye geldiler”

Rize’yi Erzurum’a bağlayan tek yol standardındaki yolun Karadeniz Sahil Yolu İyidere mevkisinden İkizdere ilçesi çıkışına dek uzanan kısmı bölünmüş yol olarak projelendirildi.

Yapılan projenin açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

“Ne kadar komünist varsa alıp buraya geliyorlar”

Törende bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi.

“Ülkemizin değişik yerlerinde ne kadar komünist ve sol varsa buraya gelip bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Bu milletin önünü kesemezsiniz, kesemeyeceksiniz.” diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bu tesisleri ve tünelleri yapacağız”

“Sinop’ta felakette oradayız, Bartın’da felakette oradayız, Kastamonu’daki felakette oradayız, Artvin’de Rize’de, Antalya’da Muğla’da bir felaket varsa oradayız. Bizler, ‘Durmak yok yola devam’ derken birileri de bizim yolumuzu nasıl keserler onu düşünüyor. Bunlarda ne ar var ne haya var.

Bir dikili taşınız olsun be. Şimdilerde İkizdere lojistik tesislerini yapıyoruz, karşı çıkıyorlar. Ankara’dan gelip buradaki tesisin yapımını durdurmak için çabalıyorlar. Bu tesisleri yapacağız biz, bu tünelleri yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez. Benim milletim yeter ki burada dimdik ayakta dursun.”

Yorumlar (0)