MSB duyurdu: Silah kazasında yaralanan asker şehit oldu

Pençe-Kilit harekâtı bölgesinde 18 Mart'ta günü meydana gelen silah kazası sırasında yaralanan sözleşmeli piyade er, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen şehit oldu.

GÜNDEM 07.03.2023, 15:45
MSB duyurdu: Silah kazasında yaralanan asker şehit oldu

Kuzey Irak'ta silah kazası sonucunda bir asker yaşamını yitirdi. Konu ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

MSB acı haberi paylaştı

Açıklamada şu ifadelerde bulunuldu:"18 Şubat 2023 günü Pençe-Kilit harekatı bölgesinde gerçekleşen silah kazasının ardından yaralı bir şekilde hastanede tedavi gören kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan, yapılan bütün müdahalelere rağmen 7 Mart 2023 günü şehit olmuştur. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına, asil milletimiz ile Türk Silahlı Kuvvetlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Bakan Akar’dan taziye mesajı

Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise taziye mesajında şu ifadelerde bulundu: "Kahraman silah arkadaşımız, 7 Mart 2023 günü şehit düşmüştür. Kahraman şehidimize tarafım ve Milli Savunma Bakanlığı adına Allah'tan rahmet, asil milletimiz ile kederli yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)