Mersin'de polisevine saldırı

Mersin'e bağlı Mezitli ilçesindeki polisevini hedef alan saldırıda iki polis memuru yaralandı. İçişleri Bakanlığı, söz konusu saldırıyla ilgisi olduğu öngörülen bir şüpheli şahsın silahıyla birlikte gözaltına alındığını duyurdu.

GÜNDEM 27.09.2022, 00:13
Mersin'de polisevine saldırı

Edinilen bilgiler doğrultusunda, polisevine doğru yaklaşan bir araçtan inen kişiler tarafından buradaki emniyet mensuplarına uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Polisler de saldırganlara karşılık verdi.

Saldırıda iki polis yaralandı.

Bu esnada şüphelilerin aracında yangın meydana geldi.

İhbarda bulunulması üzerine olay mahalline çok sayıda takviye polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

İçişleri'nden açıklama

İçişleri Bakanlığı, söz konusu saldırıyla ilgisi olduğu öngörülen bir şüpheli şahsın silahıyla birlikte gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Mersin'e bağlı Mezitli ilçesinde bulunan polisevine saat 23.00 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendiği, yaşanan çatışmada iki polisin yaralandığı ifade edildi.

Bahse konu açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Öte yandan, polisevinin uzağına konumlandırılan bir bomba düzeneği de kontrollü olarak patlatılmıştır. Olayla bağlantısı olduğu öngörülen bir şüpheli şahıs silahı ile birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanmasına yönelik faaliyetler sürmektedir."

Yorumlar (0)