Manisa’da ehliyetsiz ve alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 ağır yaralı

Manisa’da ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenilen 16 yaşındaki gencin kullandığı otomobil trafik kazasına karıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

GÜNDEM 29.05.2022, 11:04 30.05.2022, 08:49
Manisa’da ehliyetsiz ve alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 ağır yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 04.00 sularında Alparslan Türkeş Kavşağı’nda yaşandı. Uşak’tan İzmir’e doğru hareket ettiği öğrenilen 16 yaşındaki H.Y., kavşaktan şehir içine girmek üzere olan 34 LH 9445 plakalı otomobile çarptı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen H.Y.’nin aynı zamanda 23 promil alkollü olduğu tespit edildi. 

4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi

Kaza sonrası yol üzerindeki diğer sürücülerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede ilk incelemelerini yapan sağlık ekipleri, H.Y.’nin kullandığı araçta yer alan 51 yaşındaki İzzet İyli, 58 yaşındaki Mehmet Yılmaz, 41 yaşındaki Emin Öztürk ve 22 yaşındaki Burakcan Öztürk’ün hayatını kaybettiğini tespit etti. 

H.Y. ve İbrahim Öztürk ağır yaralı

Araçtan çıkarılan 4 cansız beden, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası Kula Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Araç sürücüsü H.Y. ise ağır yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan 31 yaşındaki İbrahim Öztürk ise Salihli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hem H.Y. hem de İbrahim Öztürk’ün hayati tehlikeleri devam ediyor. Kaza sonrası geniş çağlı soruşturma başlatılırken, alkollü ve ehliyetsiz olarak trafik kazasına karışan 16 yaşındaki H.Y.’nin hastanedeki tedavisi sonrası gözaltına alınacağı öğrenildi. 

Yorumlar (0)