Manavgat'taki yangını 12 yaşındaki çocuk çıkarmış

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesindeki yangını 12 yaşındaki bir çocuğun çıkardığı tespit edildi.

GÜNDEM 04.08.2021, 19:43 05.08.2021, 11:10
Manavgat'taki yangını 12 yaşındaki çocuk çıkarmış

Manavgat merkez Kavaklı Mahallesi'nde geçtiğimiz çarşamba günü çıkan yangını 12 yaşındaki M.A.T. adlı çocuğun çıkardığı ve tedbir amaçlı yetiştirme yurduna gönderildiği öğrenildi. 

Suçunu itiraf eden M.A.T.'nin ifadesi doğrultusunda kendisini azmettirdiğini dile getirdiği 16 yaşındaki C.Y. dün çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Dün 1 kişi tutuklanmıştı

28 Temmuz tarihinde başlayan orman yangınları ile ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma çerçevesinde ilçe merkezindeki yangını çıkardığı tespit edilen C.Y. (16) tutuklanmıştı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde özellikle Manavgat'ın Kavaklı ve Sarılar mahallelerini etkileyen ve bir marangoz atölyesi, bir odun deposu, bazı evlerle birlikte ormanlık bölgenin zarar gördüğü yangın ile ilgili Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatılmıştı. Bu çerçevede elde edilen deliller ve çevrede bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi neticesinde yangını C.Y.'nin çıkardığı tespit edilmişti.

Yorumlar (0)