Macaristan'da stratejik zirve!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 4’üncü toplantısına katılmak üzere Macaristan'a geldi. Erdoğan, Macar mevkidaşı Janos Ader ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

GÜNDEM 07.11.2019, 15:10
Macaristan'da stratejik zirve!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin dördüncü toplantısı dâhilinde resmi ziyarette bulunmak amacıyla "TC-TUR" uçağıyla TSİ 13.00'de Macaristan'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Liszt Ferenc Havalimanı'na vardığında Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss,  Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakan Yardımcısı Levente Magyar, Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Ahmet Akif Oktay ve büyükelçilik personeli tarafından karşılandı.

Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Macaristan'a gelenler arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macar mevkidaşı Janos Ader ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)