Libya için Ankara'da üçlü toplantı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Malta Ulusal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Byron Camilleri ile Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa Libya bir araya geldi.

GÜNDEM 20.07.2020, 13:26
Libya için Ankara'da üçlü toplantı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Malta Ulusal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Byron Camilleri ile Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa Libya için üçlü toplantı gerçekleştirdi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın daveti üzerine Malta Ulusal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Byron Camilleri ile Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa resmî ziyaret kapsamında çalışma toplantısı için başkent Ankara'ya geldi.

Millî Savunma Bakanlığında gerçekleştirilen önemli üçlü toplantıya katılan Malta Ulusal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Byron Camilleri ile Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa'yı tek tek karşılayan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, kritik toplantı öncesinde konuk bakanlarla ayrı ayrı görüştü.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, görüşmelerin ardından Malta Ulusal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Byron Camilleri ile Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa ile birlikte üçlü toplantı yaptı.

Kritik toplantıda, bölgesel konular ile savunma ve güvenlik iş birliği konuları başta olmak üzere, bölgesel istikrar ve barışa katkı sağlanması noktasında yapılabilecekler masaya yatırıldı.

Yorumlar (0)