Lastik fiyatı çeyrek altını geçti, düğünde takı yerine lastik hediye etti

Gaziantep’teki bir düğünde yeni evlenen bir çifte takı yerine lastik hediye edilmesi bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Servis şoförü olan damada sahip olduğu aracının lastiği hediye eden lastik dükkanı sahibi, 2 lastiğin çeyrek altından daha pahalı olduğunu söyledi

GÜNDEM 26.10.2021, 11:13
Lastik fiyatı çeyrek altını geçti, düğünde takı yerine lastik hediye etti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir düğünde yaşanan olay objektiflere yansıdı. Nihat ve Seher Alyukarı çifti hayatlarını birleştirerek dünyaevine girdi.

Düğünde davetlilerden Yasin ve İbrahim Göğebakan’ın çifte geleneksel olarak takı yerine süslediği bir minibüs lastiği hediye etmesi çift dahil herkesi şok etti.

Servis şoförü olarak hayatını kazanan damat bu hediye karşısında bir süre şaşkınlığını gizleyemedi.

“Beklemediğimiz, sürpriz bir hediye oldu”

Arkadaşlarının bu hediyesi karşısında damat, “Biz de böyle bir hediye beklemiyorduk. Kesinlikle sürpriz oldu. Şok oldum diyebilirim. Ama kendilerine teşekkür ediyorum tabi ki” açıklamasını yaptı.

“Çeyrek altından daha değerli”

Çifte araç lastiği hediye eden lastik dükkanı sahibi İbrahim Göğebakan da “Damat sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Ona düğün hediyesi olarak ne yapalım diye düşündük. Sonra da fiyatı çeyrek altından daha pahalı olan kendi aracının lastiğinden hediye etmek istedik. Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullansın” şeklinde konuştu.

Bu sıra dışı hediye gelin ve damadın yanı sıra tüm davetlileri de gülümsetti.

Yorumlar (0)