Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz ziyaret

Kemal Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST KARADENİZ'i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 31.08.2022, 21:24
Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz ziyaret

CHP lideri Kılıçdaroğlu, TEKNOFEST KARADENİZ'in düzenlendiği Samsun Çarşamba Havaalanı'nı ziyarette bulundu.

"Burada çalışanlar bizim çocuklarımız"

Kılıçdaroğlu'nu havaalanının VIP girişinde TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır karşıladı.

Ziyareti esnasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Bilime, teknolojiye yatırım yapmak ülkemiz için çok önemli. Bu alanda üniversitelerin başarı sağlaması hepimize gurur verecek, bu iş bu kadar basit." dedi.

Bir basın mensubunun, "CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TEKNOFEST'e ilişkin olumsuz yönde açıklamaları vardı, siz bu hususta neler demek istersiniz?" sorusu üzerine CHP lideri, şu ifadelere yer verdi:

"Bunları bırakalım. Türkiye savunma sanayisi alanında, teknoloji alanında güzel şeyler yapıyor. Herkesin bu yatırımları desteklemesi lazım. Bu işe parti olarak bakmak da doğru değil. Neticede bunları yapan bizim insanımız. Burada çalışanlar bizim çocuklarımız. Bizim çocuklarımızın yaptığı başarıları hiç kimse gölgeleyemez." 

"Devamlılık bizim için değerlidir"

Basın mensuplarının haberi olmadan İstanbul İkitelli'deki eski atölyeleri ziyarette bulunduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, “Bu işin partilerle ilgili yoktur. Devamlılık bizim için değerlidir." diye konuştu. 

Bakan Yardımcısı Kacır ise Kılıçdaroğlu'na, Gökbey, Bayraktar TB2, TEKNOFEST çalışmaları, Milli Kanatlar gösterisi, Milli Teknoloji Hamlesi ve diğer milli ve yerli teknolojilerle üretilen hava araçlarının yanı sıra ülkemizdeki girişimcilik ekosistemi ve teknoparklar hakkın bilgi aktardı. 

Kacır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 Eylül'de alanda olacağını ifade etti.













Yorumlar (0)