Kameralara yansıdı: Çocuklardan 15 bin liralık soygun!

Bursa’da bir dükkanda üç tane çocuk tarafından 15 bin liralık soygun yapıldı. Çocuklar, zücaciye dükkanında alışveriş yapan bir kadının cebinden, 15 bin TL değerindeki telefonu çalıp kaçtılar!

GÜNDEM 23.02.2021, 11:05 24.02.2021, 09:49
Kameralara yansıdı: Çocuklardan 15 bin liralık soygun!

15 bin liralık soygun yaptılar, kaçtıklarını zannettiler ama kameralara yakalanmaktan kurtulamadılar! Olay Bursa’da bir alışveriş dükkanında yaşandı. Üç tane çocuk, dükkanda alışveriş yapan bir kadının cebinden telefonunu çaldılar. Daha sonra da kayıplara karıştılar. Hırsızlık, an be an dükkanın güvenlik kamerasında kaydedildi.

El çabukluğuyla cebinden telefonu aldı

Akşam saatlerinde yaşanan olay, Bursa’nın merkez ilçesi Osmangazi’nin Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. İki arkadaşıyla bir zücaciye dükkanında alışveriş yapan bir kadın, seçtiği ürünleri almak için elini cebine attı, ancak telefonunun cebinde olmadığını fark etti. Kameradan görünenlere göre tezgah üstündeki eşyalara bakan kadının yanına yaklaşan üç tane çocuk, el çabukluğu ile kadının cebindeki cep telefonunu çaldı.

Soruşturma başlatıldı

Kadının yaptığı ihbar üzerine dükkana gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarından hırsızlığı inceledi. Ekipler, kaçan şüpheli çocukları yakalamak için soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)