Kadıköy’de korkutan kaza: 3 yaralı

İstanbul Kadıköy’de, dün gece saatlerinde korkutan bir kaza meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

GÜNDEM 23.04.2022, 10:15 24.04.2022, 09:06
Kadıköy’de korkutan kaza: 3 yaralı

Kadıköy’ün gözde caddeleri arasında yer Bağdat Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası, saat 04.00 sularında yaşandı. İddiaya göre, Kadıköy istikametine doğru hareket halinde olan 34 DRY 110 plakalı araç, Ethem Efendi Caddesi’nde ilerlemekte olan ve Bağdat Caddesi’ne giriş yapmak isteyen 34 CVH 13 plakalı araç ile şiddetli bir şekilde çarpıştı. 

3 kişi yaralı olarak hastanelere kaldırıldı

Trafik kazasında iki aracın şoförü de herhangi bir yara almadı. Ancak çarpışan araçların birinde yer alan M.T., G.Ö. ve D.N. isimli 3 kadın yaralı olarak araçta sıkıştı. Trafik kazasının ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İtfaiye ekiplerinin araç içindeki uzun uğraşları sonucu, otomobilde sıkışan 3 kadın kurtarıldı. Bölgede bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri gerçekleştirilen yaralılar, ardından ambulansa nakledilerek tedavilerinin tamamlanması için Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 

Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı

Yaşanan trafik kazasında her iki aracın şoförü de birbirlerini trafik lambalarına uymamakla suçladı. 3 yaralının hastaneye kaldırıldığı korkutan kaza sonrası bölge bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kaza sonucu araçlardan düşen parçalar belediyeye bağlı temizlik personelleri tarafından ortadan kaldırıldı. Kazaya karışan otomobiller ise, bölgeye çağrılan çekiciyle ile yol üzerinden çekildi. Araçların yol üzerinden kaldırılmasıyla trafik de yeniden normal seyrine döndü. 

Yorumlar (0)