Kaçan kurbanlığın peşinden gidip kaybolan gencin son görüntüleri ortaya çıktı

Ankara Pursaklar’da, kaçan kurbanlık koyunu yakalamak için peşinden giden ve kaybolan 20 yaşındaki tıp öğrencisi Onur Eker’in, kaybolmadan önceki son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNDEM 22.07.2021, 10:08 24.07.2021, 20:17
Kaçan kurbanlığın peşinden gidip kaybolan gencin son görüntüleri ortaya çıktı

Bilgilere göre, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi olan Onur Eker, bayram tatili için annesiyle beraber dedesi Zühtü Erdoğan’ın evine geldi. 

Kurbanlık koyunun peşinden giderken kayboldu

Onur Eker ve dedesi Zühtü Erdoğan, bayramın ilk günü kurbanlık koyunu, kesmek üzere ahırdan çıkardığı esnadan kurbanlık koyun kaçarak dağlık alana koşmaya başladı. Onur ve dedesi, koyunun arkasından giderken dede Zühtü Erdoğan, eve geri dönüp kamyonetini alarak kurbanlık koyunun önüne çıkmak için farklı bir yoldan gitti. Onur Eker ise dağlık bölgede koyun ile beraber bir anda kayboldu. Zühtü Erdoğan'ın yakınlarıyla birlikte aramaları sonuç vermeyince jandarma ve polis ekiplerine haber verildi. Çok sayıda arama kurtarma ekibi olay yerine sevk edildi. Gece geç saatlere dek yapılan çalışmalarına rağmen Onur Eker bulunamadı. 

Kaybolan gencin son görüntüleri kamerada

Bayramın ikinci gününde gerçekleştirilen arama çalışmalarında, havadan helikopter destekli, drone ve termal kamera kullanıldı. 100 kişiye yakın arama- kurtarma ekibinin gerçekleştirdiği çalışmalarda henüz Onur Eker’in izine rastlanmadı. Bir evin güvenlik kamerasına takılan görüntülerde Onur Eker’in yürümekten yorgun düştüğü ve havanın da sıcak olması sebebiyle yürüyemediği fark edildi. 

Bayramın ikinci gününde Onur Eker’i arama çalışmaları gece saatlerine kadar devam ederken çalışmalara ara verildi. 

Yorumlar (0)