İstanbul’da FETÖ operasyonu: Eski yüzbaşı yakalandı

FETÖ/PDY mensubu olduğu belirlenerek meslekten alınan ve hakkında iki farklı yakalama kararı verilen firari eski yüzbaşı, İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

GÜNDEM 08.01.2023, 10:26
İstanbul’da FETÖ operasyonu: Eski yüzbaşı yakalandı

FETÖ/PDY mensubu oldukları belirlenen kişiler için operasyonlar düzenlenmeye devam ediyor. İstanbul’un ilçesi Başakşehir’de gerçekleştirilen operasyonda firarı eski yüzbaşı M.Ö. yakalandı. Yakalanan eski yüzbaşı gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İkameti belirlendi, operasyon düzenlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması mensubu olmak suçu gerekçesiyle iki farklı yakalama kararı verilen ve geçmiş dönemlerde KHK ile ordudaki görevinden alınan M.Ö. isimli firari eski yüzbaşının İstanbul’un ilçesi olan Başakşehir’de bulunduğuna dair bilgiye ulaştı. İkameti tespit edilen eski yüzbaşı, Başakşehir'de gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Eski yüzbaşı daha sonra adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)