İstanbul için idari izin kararı

İstanbul'daki kamu kurumlarında çalışan engelli ve gebe çalışanların yarın (8 Şubat) idari izinli sayılacakları açıklandı.

GÜNDEM 07.02.2023, 21:49 08.02.2023, 12:51
İstanbul için idari izin kararı

Megakent İstanbul'da sağlık kurumlarında görev yapanlar dışında, kamu kuruluş ve kurumlarında görev yapan engelli ve gebe çalışanlar ile 10 ve daha küçük yaşlarda evladı olan kadın personelin 8 Şubat Çarşamba günü idari izinli sayılacakları bildirildi.



Valilik duyurdu

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden edinilen son veriler doğrultusunda, 8 Şubat'ta kentte yerel ve aralıklı olarak yoğun kar yağışları, ulaşımda aksamalar, don, buzlanma ve şiddetli rüzgarla beraber tipi beklendiği kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, edinilen meteorolojik raporlar ve elverişsiz hava şartları sebebiyle, sağlık kurumlarında görev yapanlar dışında, kamu kuruluş ve kurumlarında görevli malul, engelli ve gebe personel ile kamu kuruluş ve kurumlarda görev yapan kadın personelden 10 ve daha küçük yaşlarda evladı olanların, 8 Şubat günü herhangi bir işleme gerek duyulmaksızın bir gün süresince idari izinli olarak sayılacağı bildirildi. 

Yorumlar (0)