İSKİ'den İstanbul'a su kesintisi uyarısı

İSKİ'den yapılan açıklamada, su dağıtım hattında yapılacak çalışma nedeniyle Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinde su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

GÜNDEM 06.03.2021, 15:38 07.03.2021, 12:26
İSKİ'den İstanbul'a su kesintisi uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'un 3 bölgesinde su dağıtım hattındaki yenileme çalışması nedeniyle su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca...

İSKİ, İstanbul'un belirli ilçelerindeki su dağıtım hatlarında yenileme çalışması yapacak. Bu çalışma kapsamında Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimar Sinan su dağıtım hattında yapılacak çalışma kapsamında su kesintisi yaşanacak bölgeler ve mahalleler şu şekilde;

Büyükçekmece: Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye mahalleleri

Çatalca: Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Ferhatpaşa, Kaleiçi ve Muratbey mahalleleri

Silivri: Yenimahalle, Cumhuriyet, Mimarsinan, Selimpaşa ve Semizkumlar mahalleleri ile Çanta Mahallesi'nin üst kotları

9 Mart Salı - 10 Mart Çarşamba arası sular kesilecek

İSKİ'nin açıklamasında su dağıtım hatlarında yapılacak çalışma çerçevesinde 9 Mart Salı günü saat 22.00 ile 10 Mart Çarşamba günü saat 15.00 arası 17 saat boyunca adı geçen bölgelere su verilemeyecek.

Yorumlar (0)