Iraklı kiralık katil tutan İngiliz kadın, Antalya'da Türk vatandaşını öldürttü!

Seydikemer-Antalya karayolunda yer alan dere yatağında bir ceset bulunması sonrasında JASAT soruşturma başlattı. Cinayetin azmettiricisi olduğu tespit edilen İngiliz kadın ve saldırıyı düzenleyen Irak uyruklu zanlı tutuklandı.

GÜNDEM 10.05.2022, 08:29
Iraklı kiralık katil tutan İngiliz kadın, Antalya'da Türk vatandaşını öldürttü!

Seydikemer-Antalya karayolundaki yol ayrımında yer alan dere yatağında bir ceset bulunması sonrasında JASAT ekipleri soruşturma başlatmıştı. 

İngiliz kadın kiralık katil tuttu!

Yapılan araştırma neticesinde cesedin Kerim Bozan adlı Türk vatandaşına ait olduğu belirlendi. Olayı azmettiren kişinin İngiliz uyruklu E.R.O. isimli şahıs olduğu, cinayet saldırısını düzenleyen kişinin ise Iraklı H.M.S. olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyon ile söz konusu şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ifadelerinde, Iraklı H.M.S. adlı zanlı, gönül ilişkisi bulunduğu tespit edilen İngiliz E.R.O. adlı şahıs tarafından azmettirilmesiyle Kerim Bozan isimli maktulü iple boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Adli işlemlerin tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edilen H.M.S. ve E.R.O. adlı şahıslar tutuklanarak Eşen Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu gönderildi.

Yorumlar (0)