İçişleri Bakanlığı duyurdu! Eren Kış-14 operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, Batman’da, terörle mücadele faaliyetleri kapsamında  'Eren Kış-14 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.

GÜNDEM 29.12.2021, 14:14
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Eren Kış-14 operasyonu başlatıldı

Vatanın ve milletin güvenliği için terör örgütlerine göz açtırmayan Mehmetçik, zorlu koşullara rağmen görevinin başında. 

'Batman'da Eren Kış-14 Operasyonu'

Kahraman Mehmetçiğin, terör örgütleriyle kararlı mücadelesi devam ederken, neredeyse her gün farklı bir operasyon kapsamında harekete geçiliyor.

Bu çerçevede, Batman'da son olarak, 'Eren Kış-14 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür Operasyonu' başlatıldığı duyuruldu.

620 personelle operasyon

Operasyonla ilgili detayları açıklayan İçişleri Bakanlığı, Batman İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde, jandarma özel harekat, güvenlik korucuları ve jandarma komandolardan oluşan 44 operasyonel timde yer alan 620 personelin görev aldığını açıkladı.

Öte yandan ülke içinde, tamamen terörün ortadan kaldırılmasına ilişkin gerçekleştirilen Eren Kış Operasyonlarının, kararlı ve inançlı bir biçimde, başarıyla sürdüğüi vurgulandı.

Yorumlar (0)