İBB'de sosyal tesisler yakında açılıyor

İBB'nin İstanbul içerisinde vatandaşlarına hizmet veren 10 farklı sosyal tesisi 12 Haziran itibarıyla yeni normale uygun olarak tekrar açılıyor.

GÜNDEM 12.06.2020, 01:35
İBB'de sosyal tesisler yakında açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerin 12 Haziran 2020'den itibaren tekrar açılacağını kaydetti. Fiziksel olarak temasın sosyal tesislerde en aza indirilmesi için karekodla menülerin kullanılacağı ve açık büfe kahvaltının artık verilmeyeceği kaydedildi.

12 Haziran'da yeni normale göre tesisler açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 10 farklı lokasyonda restoran ve kafetarya hizmeti veriyor. Koronavirüs salgınıyla ara verilen hizmetlere tedbirlerin gevşetilmesinin ardından 12 Haziran'da tekrar başlanıyor.

Tüm kafe ve restoranlar yeni normale uygun olarak düzenlendi, sandalye ve masa sayısı azaltılarak ertelemesi yapılan onarım ve bakım işlemleri yapıldı.

Bilim Kurulu tarafından açıklanan veriler dahilinde 12 Haziran'da hizmet vermeye hazırlanan İBB sosyal tesislerinde yeni oturma düzeni de sosyal mesafeye uygun olarak yapılacak.

Misafirlerin girişlerde ateşleri ölçülecek, menüler karekodlar aracığıyla ziyaretçilere verilecek. Hafta sonları daha önceden verilen açık büfe hizmeti ise bir süreliğine daha koronavirüs tedbirleri dahilinde olmayacak.

Yorumlar (0)