Gaziantep'te 31 yaşındaki imamın şüpheli ölümü

Gaziantep'te imam olarak görev alan 31 yaşındaki imam Mustafa Çakmak, boş bir arazide ağaca asılı bir şekilde ölü olarak bulundu.

GÜNDEM 13.12.2021, 08:23 14.12.2021, 09:27
Gaziantep'te 31 yaşındaki imamın şüpheli ölümü

Olay, sabah saatlerinde Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki dağlık arazide yaşandı. 

İmam Çakmak’ın şüpheli ölümü

İddiaya göre, uzun bir süredir psikolojik problemleri bulunan ve hava almak için gece saatlerinde evden çıktığı belirtilen, belediyeye bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü'nün gasilhane bölümünde görev alan 31 yaşındaki imam Mustafa Çakmak'tan, akrabaları uzun bir süre haber alamadı. Bunun üzerine yakınları, olayı polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, sabah saatlerinde ilçede bulunan dağlık arazide birinin ağaca asılı olduğu ihbarı sonrası harekete geçti. Bölgeye intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda ağaca asılı olan şahsın, kayıp imam Çakmak olduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Ölüm sebebi otopsiyle ortaya çıkacak

Yaşamını yitiren Mustafa Çakmak'ın cansız bedeni, incelemelerden sonra Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na otopsi işlemleri için götürüldü. Çakmak'ın hayatını kaybetmesi ile ilgili intihar şüphesi üstünde durulurken, kesin ölüm sebebinin ise otopsi işlemlerinden sonra açıklanacağı belirtildi. 

Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Yorumlar (0)