Futbol takımını taşıyan otobüs devrildi

Hatayspor'un genç takımını taşıyan yolcu otobüsü Sivas'ta devrildi. Trafik kazasında takımın teknik sorumlusu ve 5 futbolcu yaralandı.

GÜNDEM 04.01.2020, 13:52
Futbol takımını taşıyan otobüs devrildi

Elit 16 Yaş Altı Ligi'nde deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maç için Rize'ye hareket eden Hatayspor'un genç takımını taşıyan yolcu otobüsünün Sivas'ta devrilmesi sonucu, teknik sorumlu ve 5 futbolcu yaralandı.

Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Hatayspor takımının, Çaykur Rizespor takımı ile oynayacağı Elit 16 Yaş Altı Ligi maçı için otobüsle dün yola çıktığını, kafilenin içinde bulunduğu yolcu otobüsünün sabah saatlerinde Sivas ilinin Gölova ilçesinde devrildiğini belirtti.

Kafileye geçmiş olsun dileklerini ileten Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Beş futbolcumuz ve takımın teknik sorumlusu Ayhan Kaya hocamız yaralı şu an ama şükürler olsun ki çok ağır yaralımız yok. Çocuklarımız, ilk tedavileri yapıldıktan sonra Sivas'taki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralanmayan çocuklarımız da Kaymakamlığın himayesindeydi ve Sivas'a getirildi. Burada Valilik tarafından konuk edilecekler. Öğleden sonra da Antakya'ya gelecekler."

Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz, yarın yapılması planlanan maçın kaza sebebiyle ertelendiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)