Kendi babasından 5 yaş büyük sevgilisiyle evlenecek

Prenses Diana’nın yeğeni Lady Kitty Spencer, kendi babasından beş yaş daha büyük olan nişanlısı Michael Lewis ile evlilik hazırlıkları yapıyor.

MAGAZİN 04.01.2020, 13:57
Kendi babasından 5 yaş büyük sevgilisiyle evlenecek

Prens William ve Prens Harry ile kuzen olan Lady Kitty Spencer (29), uzun zamandır birlikte olduğu 60 yaşındaki zengin iş adamı Michael Lewis ile evlenmeye hazırlanıyor. Kariyerini modellik yaparak sürdüren Kitty Spencer’ın sevgilisi ise Spencer’ın babasından 5 yaş büyük. 

Lady Kitty Spencer’ın yakın bir arkadaşının iddiasına göre, yeni yıl için Güney Afrika’da olan çift,  Michael Lewis’in Noel öncesi Spencer’a evlenme teklif etmesi üzerine evlilik kararı aldı.

Aradaki yaş farkına rağmen Lady Kitty Spencer’ın ailesinin bu ilişkiye olumlu baktığı, servetine rağmen oldukça alçakgönüllü olduğu için ailenin Lewis’i sevdiği söyleniyor.


Ailenin en büyük çocuğu olan Lady Kitty Spencer’ın tam adı Kitty Elanor Spencer. Eski bir model olan annesi Victoria Aitken gibi kariyerini moda sektöründe sürdüren Lady Spencer, halası Diana trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğinde 6 yaşındaydı.
 

Yorumlar (0)